Jaktfilmforedrag

Har din Jegerforening eller bedrift lyst på en eksklusiv filmkveld eller foredragskveld!

Helt nytt jaktfilmforedrag med variert, og underholdende jakt fra 2018 sesongen  i de norske skoger og fjell, der kun nye og eksklusive filmklipp blir fremvist av jakt etter rev, reinsdyr, skogsfugl, hare og rådyr. 

Vi forteller litt rundt de forskjellige film scenene og det veksles mellom alvor og humoristiske innslag, og vi kan love deg en helaften med et spennende foredrag med faglig påfyll, inspirasjon, og mye latter, rett å slett er godt innhold som garantert vil falle i smak hos de aller fleste!

Kontakt oss for en et godt tilbud på en eksklusiv filmkveld/foredragskveld med variert jaktfilmforedrag!

Planlegging og sammensetning av Filmforedrag for 2019 sesongen er allerede godt i gang, der vil vi by på mere norsk jakt etter småvilt og storvilt.

Filmforedrag for 2019 - 2020 sesongen er mulig å bestille allerede nå ved å kontakte oss!

Jegerhilsen fra Team Høgfoss & Fallan Jaktfilmer. 

Et av våre tidligere foredrag: Rundt 150 personer møtte opp til jaktfilmforedraget i Eikvang på simostranda, like i nærheten av Ole Einar statuen (Modum kommune), og det var meget god stemning, med mye latter underveis i foredraget!

Tilbakemeldinger: 

"Detta var et flott arrangement Runar. Artige historier rundt hvert filmklipp. Filmteknisk av ypperste kvalitet. Lykke til videre!"

"Flott filmkveld på Eikvang, bra Runar Høgfoss"

"God morgen Runar, tusen takk for en kjekk kveld i går med fantastisk ærlig og god jakt, krydret med nydelig humor, en fortreffelig aften"